EN l NL

Altimedes Consulting,  Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Wilt u meer weten over CP Management

Ontvang de gratis brochure

Collaboration Performance Management - Beter doen met minder middelen”

> Brochure


Op de website www.slimmersamenwerken.be vindt u meer informaties en artikels over dit onderwerp


  Home l Over ons l Inter l CPM l Opleidingen l Advies l Community l Jobs l Nieuws l Contacteer ons          

Collaboration Performance Management


Collaboration Performance Management is een innovatieve benadering om de effectiviteit, efficiëntie en wendbaarheid van een organisatie te verhogen door het sterk verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende actoren in een organisatie.  

De Collaboration Performance Management benadering werd ontwikkeld door het combineren van een stevig theoretisch raamwerk met concrete besluitvormingsregels en instrumenten om CPM door middel van een gestructureerd proces in een onderneming in te voeren.

Collaboration Performance Management is situationeel (de specifieke organisatie in combinatie met haar omgeving), een systeembenadering en grijpt in op tal van directe en indirecte factoren die de samenwerkingprestatie beïnvloeden.

CPM start met een goede kennis van de situatie op het gebied van de verschillende oorzaak-gevolg relaties, gevolgd door het identificeren van mogelijkheden tot verbetering, de ontwikkeling van een actieplan en het monitoren van verbeteringen.

CP Management maakt gebruik van het Altimedes’ Comprehensive Systems Analysis Model om een beter inzicht te krijgen in situaties, de dynamische samenwerkingsinteracties in een organisatie en als besluitvormingshulpmiddel over situationele samenwerking.

> meer informatie

Collaboration Performance Management Word cloud

Subsidies

Grote ondernemingen, KMOs en organisaties in de non-profit sector gevestigd in het Vlaams Gewest kunnen subsidies ontvangen tot een bedrag van 80.000 EUR.

Voor meer informatie over subsidies en hoe wij u kunnen helpen om deze aan te vragen

> contacteer ons