EN l NL

Altimedes Consulting,   Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Verkiest u een in-company workshop voor u en uw management team om meer te leren over Collaboration Performance Management en de toegevoegde waarde ervan voor uw onderneming.


> Contacteer ons

  Home l Over ons l Inter l CPM l Opleidingen l Advies l Community l Jobs l Nieuws l Contacteer ons          

Opleidingen in Collaboration Performance Management

Altimedes organiseert een reeks van gemeenschappelijke opleidingen en in-company workshops over Collaboration Performance Management. Deelname in een workshop geeft general managers, human resources managers, change managers en projectmanagers een antwoord op de vraag: Wat moet ik doen om de samenwerking binnen mijn organisatie drastisch te verbeteren?

CPM-003NL : Korte introductie in Collaboration Performance Management

Type: Web based   

Duur: 1 uur

Kosten:  gratis

> meer informatie

CPM-001NL: Workshop - Collaboration Performance Management  

Type: Ter plaatse in opleidingcentrum

Duur: 4 halve dagen

Deelnemers: max 12

Kosten: 1395 EUR per deelnemer

> meer informatie

Ontvang de gratis brochure
Collaboration Performance Management- Beter doen met minder middelen”

> Brochure

CPM-004NL: Inspiratiesessie VOKA - Collaboration Performance Management  

Locatie: Medialaan 26, 1800 Vilvoorde

Duur: 2 uur 12:00 14:00 - Dinsdag 12 december 2017


Het succes van een onderneming hangt af van de mate waarin medewerkers en afdelingen goed met elkaar samenwerken. Het vermogen om samen te werken is dan ook de belangrijkste immateriële activa van een onderneming die directieteams tot hun beschikking hebben.

Toch krijgt deze activa relatief weinig aandacht en stagneert of daalt het vermogen tot samenwerking in tal van organisaties.

VOKA organiseert op dinsdag 12 december 2017 van 12.00 tot 14.00 een inspiratiesessie met Erik van Agtmaal en Erik Mauqoui over Collaboration Performance Management.

Collaboration Performance Management (CPM) is een radicaal nieuwe, multidisciplinaire benadering met inzichten uit de sociale psychologie, sociologie en system dynamics.

Tijdens deze inspiratiesessie geven Erik van Agtmaal en Erik Mauquoi de deelnemers inzicht in waarom het vermogen tot samenwerking achteruitgaat in tal van organisaties en hoe directieteams deze trend kunnen keren.

Collaboration Performance Management is disruptief voor gangbare managementbenaderingen en is een managementtool om de effectiviteit, efficiëntie en wendbaarheid van een onderneming drastisch te vergroten.

Deze sessie is gratis voor leden en niet-leden van Voka.

Inschrijven is verplicht via https://www.voka.be/node/7462/event-subscribe