EN l NL

Altimedes Consulting,  Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Are you an experienced change manager and interested to become a CP expert and to join our growing international collaborative CP management network of affiliated consultancies?


Contact us today to know more about our CP management consultant training programme and affiliation opportunities.

Erik van Agtmaal
Managing Partner

  Home l Over ons l Inter l CPM l Opleidingen l Advies l Community l Jobs l Nieuws l Contacteer ons          

Erik van Agtmaal is managing partner van Altimedes sinds 2007. Hij is een expert in system dynamics modeling en in organisatie sociologie.

Erik heeft tal van horizontale samenwerkingsprojecten begeleid waarbij overwegend grote ondernemingen samenwerken in België, Nederland en in de Europese Unie en ontwikkelde samen met collega’s het CP concept.

Hij heeft een master diploma in sociologie en studeerde aan de Universiteit Gent, de Katholieke Universiteit Leuven en het Clingendael Instituut in Nederland.

Voor hij werkte in consultancy was hij actief in verschillende managementfuncties bij Christian Salvesen plc en Hays plc.

Erik van Agtmaal is lid van de System Dynamics Society en participeert in verschillende internationale werkgroepen en door de EU gefinancierde projecten waar hij vooral een bijdrage levert op het gebied van horizontale samenwerking, CP management en duurzaamheid.

mail: erik.van.agtmaal(at)altimedes.comAltimedes is een advieskantoor dat ondernemingen, non-profit en overheidsorganisaties ondersteunt om samenwerking en de effectiviteit ervan te verhogen.

Altimedes heeft zowel expertise op het gebied van horizontale samenwerking tussen ondernemingen als op het gebied van het verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie door een betere samenwerking binnen teams en tussen teams binnen organisaties.

Wij beschikken over een team van analisten en van senior experts op het gebied van organisatieverandering met een achtergrond in verschillende bedrijfssectoren.

Altimedes werkt voor publieke en private klanten in de Europese Unie.

Altimedes beheert het Knowledge Innovation Centre KIC-CPM en een netwerk van verbonden CP management consultants and trainers.

Erik Mauquoi is partner in Altimedes sinds 2016 en een expert in Human Resources Management, veranderingsmanagement en burn-out coaching.

Hij droeg bij tot de ontwikkeling van het Collaboration Performance Management benadering met inzichten in de psychologische aspecten die mensen aanzetten om al dan niet samen te werken, de invloed van persoonlijkheidskenmerken op de verschillende types van samenwerking en training van managers om hun vaardigheden in samenwerking en in CP management te verhogen.

Erik Mauquoi richtte Focus On You op in 2010. Focus On You biedt klantspecifieke Human Resources diensten aan met inbegrip van Recruitment & Selection en Job-, Outplacement & Burn-out Coaching.

Voor hij als consultant en coach werkte was hij actief als productiemanager bij ondernemingen waaronder De Standaard, Belgacom Directory Services, Group Joos en TNT Post. Hij begeleidde verschillende organisatieveranderingsprojecten en fusies.


Email: erik.mauquoi(at)altimedes.com

Erik Mauquoi
Partner

Altimedes is lid van

Rudi Vanhaeren
Partner

Rudi Vanhaeren is partner in Altimedes en managementconsultant met een zeer ruime internationale expertise op het gebied van change management, locatie- en tijdsonafhankelijk werken, organisatieverbeteringen en de HR kant van onder meer grootschalige fusies en ICT implementaties.

Rudi heeft een master diploma in de rechten (KU Leuven) en specialiseerde zich verder in onder meer de fiscale en boekhoudkundige aspecten van een onderneming (UGent)

Voor hij aan de slag ging als management consultant was hij actief bij de KBC groep als directeur organisatie, manager van een team van 40 organisatieadviseurs en als Directeur Finance, Procurement, HRM en Change Management van de ICT afdeling met meer dan 4000 medewerkers, verspreid over 6 landen waaronder India.

Eerder was Rudi onder meer consultant en programmamanager bij het European Productivity Institute.

Verschillende klanten uit de bank & verzekeringssector, telecommunicatie, electronics en drukkerijsector deden beroep op zijn expertise op het gebied van onder meer Lean Management, Proces Re-engineering, Procurement en Change Management.

E-mail:  rudi.vanhaeren(at)altimedes.com