verandermanagement voor duurzame ontwikkeling en klimaatacties

Altimedes bundelt adviseurs met een sterke expertise in onder meer verandermanagement, human resources, duurzaam vastgoedbeheer, duurzame supply chains, energie efficiëntie, circulaire economie, samenwerking tussen organisaties, financiering en investeringsstudies, beleidsstudies, duurzame inkoop, …


Onze adviseurs en interim managers hebben allen een ruime ervaring op hoger management niveau in grote ondernemingen en een bewezen track-record bij het realiseren van tal van projecten in de publieke en private sector.  


Altimedes Consulting,  Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Rudi Vanhaeren
Partner

Rudi Vanhaeren is partner in Altimedes en managementconsultant met een zeer ruime internationale expertise op het gebied van change management, locatie- en tijdsonafhankelijk werken, organisatieverbeteringen en de HR kant van onder meer grootschalige fusies en ICT implementaties.

Rudi heeft een master diploma in de rechten (KU Leuven) en specialiseerde zich verder in onder meer de fiscale en boekhoudkundige aspecten van een onderneming (UGent)

Voor hij aan de slag ging als management consultant was hij actief bij de KBC groep als directeur organisatie, manager van een team van 40 organisatieadviseurs en als Directeur Finance, Procurement, HRM en Change Management van de ICT afdeling met meer dan 4000 medewerkers, verspreid over 6 landen waaronder India.

Eerder was Rudi onder meer consultant en programmamanager bij het European Productivity Institute.

Verschillende klanten uit de bank & verzekeringssector, telecommunicatie, electronics en drukkerijsector deden beroep op zijn expertise op het gebied van onder meer Lean Management, Proces Re-engineering, Procurement en Change Management.

E-mail: rudi.vanhaeren(at)altimedes.com

Management

Erik van Agtmaal
Managing Partner

Erik van Agtmaal is managing partner van Altimedes sinds 2007. Hij is een expert op het gebied van de monitoring en rapportering van CO2e emissies op bedrijfsniveau, duurzaamheid, energie-efficiëntie, uitbestedingsprojecten en samenwerking tussen ondernemingen en tussen overheden.

Erik heeft tal van horizontale samenwerkingsprojecten begeleid tussen overwegend grote ondernemingen in België, Nederland en in de Europese Unie.

Samen met het Franse energie agenschap ADEME initieerde hij in 2009 het Europese TransAct initiatief (standaardisatie van de monitoring en rapportering van CO2 emissies van transportactiviteiten).
In 2018 stond hij samen met ondermeer Factor4 en het Vlaams Energiebedrijf aan de wieg van het SURE2050 project voor de introductie van een duurzaam publiek vastgoedbeleid in gemeenten.

Hij heeft een master diploma in sociologie en studeerde aan de Universiteit Gent, de Katholieke Universiteit Leuven en het Clingendael Instituut in Nederland.

Voor hij werkte in consultancy was hij actief in verschillende managementfuncties bij Christian Salvesen plc en Hays plc.

Erik van Agtmaal participeert in verschillende internationale werkgroepen en door de EU gefinancierde projecten waar hij vooral een bijdrage levert op het gebied van horizontale samenwerking, duurzaam vastgoedbeheer en duurzame supply chains.

E-mail: erik.van.agtmaal(at)altimedes.com

Erik Mauquoi is partner in Altimedes sinds 2016 en een expert in Human Resources Management, verandermanagement en burn-out coaching.

Erik Mauquoi richtte Focus On You op in 2010. Focus On You biedt klantspecifieke Human Resources diensten aan met inbegrip van Recruitment & Selection en Job-, Outplacement & Burn-out Coaching.

Voor hij als consultant en coach werkte was hij actief als productiemanager bij ondernemingen waaronder De Standaard, Belgacom Directory Services, Group Joos en TNT Post. Hij begeleidde verschillende organisatieveranderingsprojecten en fusies.

Email: erik.mauquoi(at)altimedes.com

Erik Mauquoi
Partner

Publicaties

De weg naar duurzame groene logistiek

Ways of Evaluating and Mitigating CO2 Emissions in Goods Transport at Firm Level, OECD ITF

Sustainable Procurement Guidelines Freight Forwarding Background Report, UNEP

Sustainable Procurement Guidelines Freight Forwarding Product Sheet, UNEP

Towards an international harmonized method of calculating and reporting transport GHG emissions

  Home  l  Over ons l  Samenwerking l  Jobs l Nieuws l  Contacteer ons          

NL I  ENG