Altimedes bundelt adviseurs met een sterke expertise en track-record in onder meer verandermanagement, vastgoedbeleid en beheer, logistiek, energie-efficiëntie, samenwerking tussen organisaties, financiering en investeringsstudies, beleidsstudies, …


Altimedes werkt nauw samen met andere advieskantoren en expertisecentra in België en Europa. De bundeling van expertise in consortia maakt het mogelijk om een brede expertise aan te bieden op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau en in verschillende vakgebieden.   

Altimedes Consulting,  Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Rudi Vanhaeren is een managementconsultant met een zeer ruime internationale expertise op het gebied van change management, locatie- en tijdsonafhankelijk werken, organisatieverbeteringen en de HR kant van onder meer grootschalige fusies en ICT implementaties.

Voor hij aan de slag ging als management consultant was hij actief bij de KBC groep als directeur organisatie, manager van een team van 40 organisatieadviseurs en als Directeur Finance, Procurement, HRM en Change Management van de ICT afdeling met meer dan 4000 medewerkers, verspreid over 6 landen waaronder India.

Eerder was Rudi onder meer consultant en programmamanager bij het European Productivity Institute.Partners

Erik van Agtmaal

Erik van Agtmaal is een expert op het gebied van publiek vastgoedbeheer en beleid, mobiliteit en logistiek en het opzetten van horizontale samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en/of overheden om gemeenschappelijke economische, maatschappelijke en duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren.   

Voor hij werkte in consultancy was hij actief in verschillende managementfuncties bij Christian Salvesen plc en Hays plc. Als directeur business development realiseerde hij samen met een aantal grote retailers en fast moving consumer producenten grote logistieke consolidatieprojecten (multi-user distribution centres) in Nederland en België.  

Meer recentelijk initieerde hij een aantal projecten waaronder Climate Transact (samen met het Frans energieagentschap ADEME) en SURE2050 (Sustainable Public Real Estate).

Erik van Agtmaal participeert in verschillende internationale werkgroepen en door de EU gefinancierde projecten waar hij vooral een bijdrage levert op het gebied van horizontale samenwerking, duurzaam vastgoedbeheer en duurzame supply chains.


Publicaties

De weg naar duurzame groene logistiek

Ways of Evaluating and Mitigating CO2 Emissions in Goods Transport at Firm Level, OECD ITF

Sustainable Procurement Guidelines Freight Forwarding Background Report, UNEP

 


  Home  l  Over ons l  Samenwerking l  Emissierechten l  Jobs l Nieuws l  Contacteer ons          

NL I  ENG

Rudi Vanhaeren

Transitiemanagement
klimaatneutrale organisaties

Transitiemanagement
klimaatneutrale organisaties