verandermanagement voor duurzame ontwikkeling

Samenwerking tussen ondernemingen creëert een hefboom om duurzaamheidsdoelstellingen en/of concurrentievoordelen te realiseren.

Aan de ander kant staan een aantal belangrijke uitdagingen die overwonnen moeten worden om horizontale samenwerking tot een succes te brengen.

Er zijn altijd duidelijke identificeerbare oorzaken van succes of mislukking van samenwerkingsverbanden. Deze oorzaken gaan verder dan vage begrippen zoals ‘vertrouwen’.

Reeds in het begin van horizontale samenwerkingsinitiatieven identificeren wij alle aspecten en houden wij rekening met de dynamische interactieve processen die een invloed hebben op het welslagen van samenwerking.


Altimedes Consulting,  Tel +32(0)24601730    info(at)altimedes.com

Onze consultants helpen ondernemingen en overheden om de voor- en nadelen van samenwerking duidelijk in kaart te brengen en de nadelen te beperken door een beter projectontwerp en beheer.

Onze dienstverlening omvat de initiële inschatting van de voor- en nadelen op het niveau van het totale samenwerkend netwerk en van elke deelnemende onderneming of overheid, haalbaarheidsstudies, multi-objectives and multi-stakeholder analysis, mededingingswetgeving, system dynamics modelling, collaborative network design en projectbeheer.  Home  l  Over ons l  Samenwerking l  Jobs l Nieuws l  Contacteer ons          

NL I  ENG